Monday, December 9, 2013

Emek hırsızlarını bildirmek için Google şikayet formu..




emek hirsizlarini bildirmek icin google sikayet formu 1


http://orgu-ve-dantel-ornekleri.blogspot.com/2013/08/sade-islak-kek-islak-kek.html Bana ait bir yayın ve diğer birçok Blogger arkadaşlarımıza ait yayınları almış hiçbir şekilde kaynak göstermeden yayınlamış resimlerde ki etiketlere müdahale edemediği için kendisini ele veren bir HIRSIZ...

Ben şikayet ettim..https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr  sayfanın en altında Webspam bildir butonu var onu tıklayıp https://www.google.com/webmasters/tools/spamreportform?hl=tr bu formda gereken yerleri doldurarak şikayet edebilirsiniz..https://www.google.com/webmasters/tools/spamreportconfirm?hl=tr&spamurl=http://orgu-ve-dantel-ornekleri.blogspot.com/2013/08/sade-islak-kek-islak-kek.html benim şikayetimden sonra böyle bir sayfa geldi. Bilgilerinize sunmak istedim.. (Google ilgili sayfayı kaldırırız notunu okudum)

Bu kadar kolay olmamalı bence gereken titizliğin tüm blogger arkadaşlar tarafından gösterilmesini rica ediyorum.. Bir kaçına yorum bıraktım ama o kadar çok ki.. İnşaAllah bu yazımı okuyan arkadaşlar bir tıklayıp bakarlar..



No comments:

Post a Comment